QUASI 50 ANYS D'EXPERIÈNCIA I AMB L'EMPENTA I LA IL·LUSIÓ DEL PRIMER DIA.
 • DES DE 1966

  Codinachs es va fundar l’any 1966 per l’Antoni Codinachs Ferrer. En els seus inicis l’empresa constava de dues persones i la seva principal tasca eren les rehabilitacions i les reformes. L’equip va anar creixent i amb la incorporació d’en Toni Codinachs fill l’empresa va iniciar una etapa d’expansió i consolidació orientada a construccions de més envergadura i promocions.
 • EXPANSIÓ

  Amb l'experiència i bonança del sector Codinachs va apostar per una nova línia de negoci orientada a la promoció immobiliària. Tot i així, un dels pilars de l’empresa sempre ha estat la cartera de clients que confien en nosaltres per realitzar reformes i petits treballs.
 • CURA PEL MEDIAMBIENT

  A Codinachs ens agrada la natura i la gaudim. Per això estem conscienciats en la preservació i cura del medi ambient. Seleccionem els materials, les marques i els industrials que estiguin compromesos. Seguim les normatives i lleis vigents per gestionar els residus constructius reciclant i separant tots els materials perquè l’impacte medi ambiental sigui el mínim.
 • ENS AGRADA EL QUE FEM

  A Codinachs ens agrada el que fem i ho fem bé. Sempre hem estat quan ens necessitaven, i estem convençuts que és el motiu de què avui Codinachs sigui una empresa seriosa, professional i amb capacitat per emprendre qualsevol projecte constructiu.