CONDICIONS GENERALS D’UTILITZACIÓ

INFORMACIÓ GENERAL EN COMPLIMENT DE LA LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DE COMERÇ ELECTRÒNIC (LSSICE),
LLEI 34/2002 DE 12 D’OCTUBRE DADES LEGALS

Domini: https://www.codinachs.cat
Titular: Obres Codinachs Canellas, S.L.
C/ Altarriba 21, B. Urb. Font d’en Titus
08504 Sant Julià de Vilatorta
Barcelona
Telèfon.: +34 93 812 25 20
Correu electrònic: toni@codinachs.cat
CIF: B 63848667
Reg. Merc. De Barcelona , Tom 37578, Foli 0021, Secc. Gral. 304487, Inscrip. 1ª

1. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

La totalitat d’aquest lloc web i les parts que el componen es troben protegides per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial.Los drets de propietat intel·lectual sobre els continguts d’aquest lloc web pertanyen a Obres Codinachs Canellas, S.L. i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial. L’exercici dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació dels continguts és exclusiu de Obres Codinachs Canellas, S.L., sense perjudici de l’exercici per part de tercers del dret a cita. L’usuari que accedeixi a aquest web no pot copiar, modificar, distribuir, transmetre, reproduir, publicar, cedir, vendre els elements anteriorment esmentats o crear nous productes o serveis derivats de la informació obtinguda sense citar expressament la seva procedència. Queda expressament prohibida l’alteració del contingut o estructura d’aquest lloc web per part de l’usuari. Qualsevol utilització d’aquest portal o dels seus continguts contrària a la normativa vigent podrà ser perseguida.

2. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

L’usuari que faciliti les seves dades personals és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, quedando Obres Codinachs Canellas, S.L. exonerada de qualsevol responsabilitat sobre això. Les dades que subministri l’usuari seran incloses en els nostres fitxers automatitzats de caràcter personal i tractades conforme a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades Personals. Mitjançant el subministrament de les seves dades, l’usuari autoritza el tractament automatitzat dels mateixos amb les finalitats indicades pel portal en cada cas. L’usuari podrà exercir en qualsevol moment el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades. Només s’emmagatzemen les dades personals que l’usuari voluntàriament ha facilitat en emplenar el formulari.

3. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

Obres Codinachs Canellas, S.L. no garanteix que les seves pàgines es trobin operatives, ni que els seus continguts siguin complets, exactes o fiables en tot moment. Obres Codinachs Canellas, S.L. es reserva el dret a modificar en qualsevol moment, sense previ avís, els continguts d’aquest lloc web i les Condicions Generals d’Accés. En cas d’efectuar operacions de manteniment, reparació, actualització o millora dels serveis, Obres Codinachs Canellas, S.L. té el dret a suspendre temporalment i sense necessitat de preavís l’accés al present lloc web. D’aquesta manera, s’exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament del lloc web i dels seus serveis i la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir al present lloc web.

4. ALTRES CONDICIONS

Les presents Condicions Generals d’Utilització i totes les relacions que s’estableixin entre l’usuari i Obres Codinachs Canellas, S.L. es regiran per la legislació espanyola. La utilització del lloc web implica l’acceptació de les anteriors Condicions Generals d’utilització.